teatre

INSCRIPCIONS 20-21

TEATRE INFANTIL:

 de 3 a 11 anys

L’objectiu del curs és introduir els infants al món de la interpretació per mitjà del joc dramàtic, tot desenvolupant la seva imaginació i capacitat creativa. El joc dramàtic és una eina per al desenvolupament cognitiu i social. Es treballarà el descobriment de les arts escèniques a partir del cos, la veu i la relació amb l’espai. Durant el curs, es treballa en la creació d’un taller, que ens permet posar a la pràctica de forma transversal els diferents objectius formatius.

 • INFANTIL I [P3, P4 i P5]
  divendres de 17 a 18h36€
 • INFANTIL II [de 1r a 3r de Primària]
  dimecres de 17 a 18h36€
 • INFANTIL III [4t i 5è Primària]
  divendres de 18 a 19:30h40€
 • INFANTIL IV [6è Prim. i 1r d’ESO]
  divendres de 18 a 19:30h40€


JUVENIL:

  a partir de 12 anys

L’objectiu del curs és l’aprenentatge de l’expressió dramàtica i el desenvolupament dels valors de comunicació i reafirmació del propi caràcter. A través de la tècnica i el joc dramàtic treballarem l’atenció, l’escolta, la presència, la consciència escènica, les emocions, etc. amb el propòsit de que cada participant obtingui eines i recursos útils per ampliar les seves competències creatives. I mitjançant el treball d’improvisacions, desenvoluparem la nostra capacitat per situar-nos en una estructura imaginada i generar veritat. Durant el curs, es treballa en la creació d’un taller, que ens permet posar a la pràctica de forma transversal els diferents objectius formatius.

 • JUVENIL I [1r i 2n d’ESO]
  dilluns de 18 a 19:30h40€
 • JUVENIL II [2n i 3r d’ESO]
  dilluns de 18 a 20h – 49€
 • JUVENIL III [a partir de 4t d’ESO]
  dissabte de 10 a 12:30h52€

mondemones_objectius_1

ADULTES

Introducció a  l’aprenentatge de la tècnica actoral per a adults a través d’exercicis d’interpretació, improvisació i del muntatge d’escenes. Durant el curs, es treballa en la creació d’un taller, que ens permet posar a la pràctica de forma transversal els diferents objectius formatius.

 • TEATRE ADULTES
  dilluns de 20:15 a 21:45h – 40€


EXPRESSIÓ I RITME                                         CLAQUÉ