LOGO_2017-01

 

CLÀUSULA PROTECCIÓ DE DADES ALUMNES (MAJORS 18 ANYS)

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporadess al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIÓ TEATREMÓN amb CIF G67109611 i domicili social situat a C/LLUIS MILLET 16 I D, 08757, CORBERA DE LLOBREGAT (BARCELONA), amb la finalitat d’impartir la formació en la qual vostè s’ha matriculat. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIÓ TEATREMÓN informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.

Amb la present clàusula queda informat que les seves dades seran comunicades en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques ia totes aquelles entitats amb les que sigui necessària la comunicació amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat.

El fet de no facilitar les dades a les entitats esmentades implica que no es pugui complir amb la prestació dels serveis.

ASSOCIACIÓ TEATREMÓN informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIÓ TEATREMÓN es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic mondemonesteatre@gmail.com

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

CORBERA DE LLOBREGAT 2021

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat d'oferir una millor experiència de navegació. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per impedir, si així ho desitja, que les galetes siguin instal·lades al seu disc dur, però haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats en la navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca